Χρησιμες Πληροφοριες

Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει!

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου  θα βρεθούμε για 8η συνεχόμενη χρονιά στη Διώρυγα της Κορίνθου, για τη μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνικής SUP κοινότητας, τον Διάπλου της Διώρυγας Κορίνθου με SUP.

Φέτος οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 300, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο.

Το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε ακόμη, διότι το ρεύμα εντός της διώρυγας δεν είναι σταθερό, συνεπώς είναι αδύνατον να προγραμματιστεί οτιδήποτε με ακρίβεια.

Φορέστε λοιπόν την καλύτερη διάθεσή σας, ελάτε στα Ίσθμια για το Registration και όλοι μαζί θα είμαστε σε ετοιμότητα σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος. To σίγουρο είναι ότι η μοναδική αυτή εμπειρία, αξίζει την υπομονή μας.

Σε κάθε περίπτωση ο Διάπλους θα γίνει με τη φορά του ρεύματος!!!

Σε κάθε περίπτωση, το σημείο συνάντησης είναι τα ΙΣΘΜΙΑ (Προαύλιος Χώρος της Α.Ε.ΔΙ.Κ.).

Προσοχή: Τα Ίσθμια, είναι το ανατολικό άκρο του Ισθμού, από την πλευρά του Σαρωνικού.

Οδηγίες για να έρθετε στο σημείο συνάντησης:

Εξέρχεστε από τον αυτοκινητόδρομο, στην Έξοδο προς “Επίδαυρο” (ερχόμενοι από Αθήνα είναι η επόμενη έξοδος από το Λουτράκι). Στο φανάρι που συναντάτε, στρίβετε αριστερά κάτω από τη Γέφυρα, με κατεύθυνση προς Επίδαυρο. Συνεχίζετε προς Επίδαυρο για 1,3 Km και ακριβώς πριν το γήπεδο στρίβετε αριστερά. Υπάρχει ταμπέλα "Προς Ίσθμια". Ακολουθείστε το δρόμο μέχρι την βυθιζόμενη γέφυρα, όπου στρίβετε δεξιά αμέσως πριν τη γέφυρα και φτάσατε στο parking της Α.Ε.ΔΙ.Κ.

By admin ΝΕΑ 0 Comments

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *